Poljetaan yhdessä rahaa syöpätyöhön – Watermark 2024

Poljetaan yhdessä rahaa syöpätyöhön – Watermark 2024

Poljetaan yhdessä rahaa syöpätyöhön – Watermark 2024

22.02.2024

Vesialan ammattilaiset polkevat jo viidettä kertaa hyvän asian puolesta! Asentajat, suunnittelijat, vesilaitosten työntekijät, tavarantoimittajat, tukkumyyjät – me kaikki haluamme auttaa lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään tärkeässä syöpätyössä. Siksi poljemme kesällä jälleen 500 kilometriä, olipa takana treenikilometrejä kymppitonni taikka kymmenen.

Jos olet Flowplussan tai muun Watermark-pyöräilyn kumppaniyrityksen asiakas, olet tervetullut mukaan Watermark-pyöräilyyn polkemaan rahaa Sylvalle lasten ja nuorten syöpätyöhön perjantai 2. – maanantai 5.8.2024 reitille Vantaa-Salo-Siuntio-Vantaa.

Sinun ei tarvitse olla huippupyöräilijä, mutta matkan tekoon tarvitaan kyllä maantiepyörä – oma tai lainattu. 

Pyöräilijät polkevat kolmessa eri ryhmässä (20/25/30 km/h) oman kunnon mukaan. Matkaa kertyy ryhmästä riippuen 420–530 km. Tärkeintä reissussa ei ole viimeisen päälle trimmattu urheilusuoritus vaan yhdessä tekeminen. Ja mikä vielä tärkeämpää, haluamme ojentaa auttavan käden niille henkilöille ja perheille, joiden elämää syöpä parhaillaan ravistelee.

Reissu on pyöräilijälle ilmainen, mutta odotamme hänen tekevän Sylvalle 100-150 € lahjoituksen. Hintaan sisältyy ajoasu, hotellit, ruokailut, ryhmäkohtaiset huoltoautot ja mahtava tsemppiporukka. Sinä voit vain polkea ja nauttia fiiliksestä!

Watermark-pyöräilyssä mukana Xylemin rinnalla ovat Flowplussan lisäksi: Dahl, NIBE, Purus Unidrain, Wavin ja Pipelife.

Kysy lisää ja tule mukaan!

Jos innostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Watermark-pyöräilystä. Pyöräilyyn pitää ilmoittautua mukaan 21.4.2024 mennessä, reissulle mahtuu mukaan noin 50 henkilöä.

Jos et pääse osallistumaan pyöräilijänä, niin halutessasi voit auttaa pyöräilijöitämme erilaisin keinoin myös taustajoukoista käsin.

Viime kesän fiiliksiä

Katso esittelyfilmi vuoden 2023 pyöräilystä, niin pääset jo nyt mukaan fiilikseen. Filmi löytyy täältä.

Poljetaan yhdessä rahaa syöpätyöhön – Watermark 2024