ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

 • Yritys

FLOWPLUS

Flowplus on teollisuuden ja vesihuollon asiakkaiden kumppani, jonka palvelukonsepti edistää kokonaisvaltaista laitteiden elinkaaren hallintaa.
 
Flowplus on perustettu vuonna 2012, mutta yritysostojen myötä osaamisen juuret ulottuvat vuosikymmeniä taaksepäin. Yrityksemme ammattitaito kumpuaa vanhoista ja perinteisistä yrityksistä, jotka ovat alueellisesti tarjonneet erilaisia huolto- ja kunnossapitopalveluita. Flowplus on yhdistänyt tämän ammattitaidon ja tarjoaa nyt asiakkailleen kattavan huoltoverkoston ja monipuolisen ammattiosaamisen koko Suomen alueella.
 
Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja monipuoliset palvelut pumppujen, pumppaamoiden, moottoreiden, venttiilien sekä muiden laitteiden ja järjestelmien ylläpitoon ja huoltoon. Suoritamme myös erilaisia järjestelmien ja laitteiden kuntoanalyyseja ja laadimme tarvittavat raportit.

 

Konepajoillamme Tampereella ja Pietarsaaressa voimme valmistaa venttiilien, pumppujen ja muiden laitteiden varaosia. Valmistus toteutetaan olemassa olevan osan tai piirustusten mukaan. Olemme asiakkaillemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kaikissa alamme huolloissa. 

 

Katso myös referenssimme tästä>
 • Jarmo Piippo perustaa Flowplus Oy:n ja toimii yrityksen toimitusjohtajana. Yhtiön omistavat Jarmo Piippo ja Teknoventure Management Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot.

  Flowplus ostaa Pumppuhuolto Nikula Oy:n ja JMJ Käämintä Oy:n.

  Vuonna 2013, Flowplus Oy laajenee ostamalla Sähkö-Alila Oy:n Kotkassa, Power Plant Service Oy:n liiketoiminnan Porissa sekä Tampereen Sähkökonekorjaamo Oy:n. Samalla Kotkassa perustetaan venttiilihuollon yksikkö.

 • Flowplus Oy perustaa toimipisteen Porvoon kaupunkiin. Teollista toimintaa laajennetaan merkittävästi.

  Vuonna 2015 kaikki tytäryhtiöt fuusioidaan osaksi Flowplus Oy:tä. Yritys toimii nyt 6:lla eri paikkakunnalla. Operatiivisen huoltotoiminnan tueksi otetaan käyttöön yhteinen tietojärjestelmä.

 • MBO-kaupan myötä yrityksen johto omistajaksi, enemmistö Jarmo Piippo. Lisäksi avainhenkilöitä kutsutaan yrityksen omistajiksi.

  Hallitusta vahvistetaan yrityksen ulkopuolisilla jäsenillä. Lakers Holding Ab on Flowplus Oy:n osakas 25 % omistusosuudella vuonna 2017. Samana vuonna Flowplus Oy ostaa JS Pietarsaari Oy:n ja sen tamperelaisen tytäryhtiön Armatek Oy:n liiketoiminnan. Flowplus Oy:n konepajatoiminnat vahvistuvat kaupan myötä merkittävästi.

 • Juuri Partners lunastaa Lakers Holding osakkeet ja tuo lisäpääomaa, omistusosuus 39 %. Flowplus Oy laajenee kolmella uudella yritysostolla: Pumtek Oy, MDA Service Oy ja P-Step Oy.

  Flowplus Oy ostaa Lining Oy:n Lappeenrannan huolto- ja projektiliiketoiminnan vuonna 2019. Uusia avainhenkilöitä tulee yrityksen omistajiksi. Mari Puukko aloittaa yrityksen ensimmäisenä talousjohtajana.

 • Flowplus Oy ostaa Quant Finland Oy:n sähkömoottorihuoltoliiketoiminnan Raumalla. Tämän myötä Flowplus Oy:n toimintaa on jo 11 paikkakunnalla. Flowplus ostaa Xylem Water Solutions Suomi Oy:n huolto- ja vuokrausliiketoiminnan 2021. Samana vuonna perustetaan Flowplus Oy:n Kokkolan toimipiste.

  Henkilöstömäärä on kaikkiaan 171 ja liikevaihdossa ylitettiin 20 miljoonan euron raja.

 • Petteri Särkiniemi aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2022. Flowplus kasvattaa liiketoimintaa orgaanisesti 13 %. Työturvallisuuden kehityksessä otetaan merkittäviä edistysaskelia.

KAPASITEETTIA NOPEAAN REAGOINTIIN

Flowplussan ammattilaisia on ympäri Suomea. Tarjoamme asiakkaillemme teknikoita, hitsareita, laiteasentajia ja monia muita asiakkaillemme tärkeitä kunnossapidon erikoisasaajia, jotka suorittavat erilaiset huoltotoimet jouhevasti ja vankalla ammattitaidolla.
 
Palvelukeskuksemme sijaitsevat 12 eri paikkakunnalla. Suoritamme huollot ja korjaukset omissa huoltotiloissamme tai paikan paikan päällä tehokkaasti ja turvallisesti.
 
Huoltoautomme ovat hyvin varusteltuja työyksiköitä ja pidämme mukanamme aina kattavasti yleisimpiä varaosia ja tarpeellisia työkaluja. Asiakkaamme voivat hyödyntää myös varaosapalveluamme, sillä voimme varastoida prosessin tärkeimpiä osia ja laitteita asiakkaamme puolesta, jolloin huollot onnistuvat aina tehokkaasti ja nopeasti.

AMMATTITAITO JA TURVALLISUUS OVAT MEILLE TÄRKEITÄ ARVOJA

Panostamme työmme laatuun ja sen korkeatasoisuuteen. Meillä on DNV Oy:n sertifioima laatujärjestelmä käytössämme. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta asiakkaidemme käytössä on alan viimeisin tietotaito. Huolehdimme henkilökuntamme hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta. Kaikilla asentajillamme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Olemme yhtiö, joka välittää niin asiakkaistaan kuin henkilökunnastaan.

EETTINEN OHJEISTUS

Flowplus haluaa toiminnoillaan viestiä sitoutumista kestävään kehityksen periaatteisiin ja ei tavoittele lyhyen aikavälin hyötyjä vaan ymmärtää vastuunsa ja pitkän aikavälin hyödyt. Haluamme luoda reilun, terveen ja turvallisen työympäristön. Tällaisessa työyhteisössä kaikki voivat toimia ammattilaisina ja kehittää omaa osaamistaan. Flowplus Oy on sitoutunut noudattamaan lakeja ja asetuksia. Kaikissa toiminnoissa halutaan huomioida myös ympäristö ja paikallisuus.

FLOWPLUS ILMOITUSKANAVA

Ilmoituskanavan kautta voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta.

FLOWPLUS OY:N JOHTORYHMÄ

petteri särkiniemi

Toimitusjohtaja

Jani Tuliniemi

Kehitys- ja teknologiajohtaja

MARKUS PAUKKUNEN

Liiketoimintajohtaja, vesihuolto

Mari Puukko

Talousjohtaja

marko kuula

Myyntijohtaja

asko heinonen

Liiketoimintajohtaja, teollisuus