Perustarpeista ei tarvitse tinkiä

Perustarpeista ei tarvitse tinkiä

17.03.2020

Vesi ja lämpö ovat välttämättömiä ihmisen perustarpeita myös kriisitilanteissa. Flowplussan huoltohenkilöstö työskentelee myös poikkeustilanteissa ja varmistaa omalta osaltaan, että yhteiskunnan perustarpeista ei tarvitse tinkiä.

Suomalaiset ovat joutuneet yllättävään tilanteeseen koronaviruksen vuoksi. Kodeissa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä sellaisista perustarpeista kuin puhtaasta vedestä ja lämmöstä. Järjestelmät toimivat ja niiden kunnosta pidetään huolta myös kriisitilanteessa.

– Ihmisten liikkuminen valtiorajojen yli on vaikeutunut ja aina ei tiedä, kuinka hyvin tavaratkaan lähitulevaisuudessa liikkuvat rajojen yli. Flowplussalla on valmiina erittäin kattava varaosavalikoima, joten veteen, lämpöön ja höyryyn liittyvien laitteiden huolto onnistuu nyt ja tulevaisuudessa, painottaa Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo.

– Jos valmista varaosaa ei jostain syystä löydy hyllystämme, osaavat meidän asiantuntijamme valmistaa melkein osan kuin osan omissa konepajoissamme. Syytä huoleen ei siis tämän vuoksi ole.

Huoltoseisokit siirtyvät – mutta huolto pelaa

Useat yritykset ovat jo joutuneet ja tulevat siirtämään kevään huoltoseisokkejaan. Tämä on täysin ymmärrettävää ja vastuullista toimintaa, jotta koronavirus ei pääse leviämään eri puolilta Suomea saapuvien huoltohenkilöiden keskuuteen.

– Hyvin huolletut laitteet kestävät kyllä yleensä muutaman kuukauden viivästyksen määräaikaishuolloissa. Loputtomiin huoltoja ei voida kuitenkaan lykätä. Tarvittaessa meiltä voi kutsua asiantuntijoita apuun, jos laitteistojen kunto herättää kysymyksiä, jatkaa Piippo.

– Haluamme omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen leviämistä, joten ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla toiminnassamme. Noudatamme viruksen leviämisen estämiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia.

Tavoitat Flowplussan asiantuntijat valtakunnallisesti numerosta 020 741 4720

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Perustarpeista ei tarvitse tinkiä