Kevään tullessa pumpun vuokraus auttaa kiperässä tilanteessa

Kevään tullessa pumpun vuokraus auttaa kiperässä tilanteessa

Kevään tullessa pumpun vuokraus auttaa kiperässä tilanteessa

25.02.2022

Pumpun vuokraamalla asiakas voi keskittyä ydintoimintaansa koko sen ajan, kun pumppua tarvitaan. Flowplus tarjoaa täyden palvelun ratkaisun.

Lyhytaikaisessa pumpputarpeessa, kuten lumien sulamisen aiheuttamissa tulvatilanteissa, pumpun vuokraaminen on yleensä kustannustehokkaampi ratkaisu kuin oman laitteiston hankkiminen. Pidempiaikainenkaan laitevuokraus ei ole poissuljettua. Mikäli asiakkaan tarve on satunnainen ja laitteet seisovat pitkiä aikoja käyttämättä, niiden toimintavarmuus ei välttämättä täytä odotuksia. Tällaisessa tilanteessa vuokralaitteisto voi olla järkevämpi ratkaisu.

Flowplussalla on tarjolla laaja pumppauskalusto koko Suomen alueelle. Kun pienempi pumppu ei enää riitä, löytyy Flowplussan kalustosta apu. Pumppuja käytetään tyypillisimmin rakennusliikkeiden, jätevesiverkostojen ja jätevesipumppaamojen saneerauksen, infrarakentamisen ja kaivos- sekä louhos liiketoiminnassa. Vuokralaitteisto soveltuu muillekin toimialoille, eikä sen soveltuvuutta tarvitse asiakkaan itse ratkaista. Flowplussalla on ammattitaitoinen henkilökunta, joka kartoittaa kaluston käyttötarpeen sekä käyttöasteen. Näin ollen asiakas saa parhaimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun käyttöönsä.

Pumppauskalustosta löytyy muun muassa eri kokoisia työmaa- ja jätevesipumppuja, jotka toimivat yleensä sähköllä. Jos kohteessa ei ole sähköä saatavilla, kalustosta löytyy myös eri polttoaineilla toimivia ohituspumppuja, joiden vuokraukseen kuuluu myös tankkauspalvelu. Ohituspumppauksiin löytyy esimerkiksi dieselkäyttöisiä yksiköitä putkikoosta DN80 aina DN400 kokoon asti. Siirrettävän dieselkaluston paikalleen rakentaminen vaatii ammattitaitoa ja erityisosaamista.

– Meillä on tarjolla ”avaimet käteen” -palvelu. Toimitamme pumpun asiakkaan kohteeseen, asennamme laitteiston, valvomme pumppauksen sekä viimeiseksi puramme ja viemme kaluston pois. Asiakkaan ei tarvitse miettiä osaamista, vaan meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ja hoitaa pumppauksen alusta loppuun, summaa Flowplussan myyntipäällikkö Kimmo Tanner.

Vuokrakalustossa vastuu on aina omia enemmän Flowplussalla. Koska mikään laite ei valitettavasti ole ikuinen, myös tässä tilanteessa Flowplus palvelee. Mikäli laite rikkoutuu normaalikäytössä ilman ulkoista syytä vuokra-ajan aikana, toimitetaan tilalle uusi laite ilman lisäkuluja. Näin ollen mahdollinen käyttökatkos jää lyhyeksi ja sen vaikutukset asiakkaan työskentelyyn ja tuotantoon pienemmiksi.

Lisätietoa pumppujen vuokrauksesta antaa:

Kimmo Tanner
Myyntipäällikkö
050 591 9917
kimmo.tanner@flowplus.fi

Markus Paukkunen
Teknologiapäällikkö
044 500 4060
markus.paukkunen@flowplus.fi

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Kevään tullessa pumpun vuokraus auttaa kiperässä tilanteessa