Henkilöesittelyssä – Vesa Pylväläinen

Henkilöesittelyssä – Vesa Pylväläinen

Henkilöesittelyssä – Vesa Pylväläinen

27.10.2022

Meillä on halu kuulua tähän joukkueeseen”

Flowplus Oy Lappeenrannan yksikkö on saanut alkunsa, kun vuonna 2019 Flowplus osti Lining Oy:n Lappeenrannan huolto- ja projektiliiketoiminnan. Nykyinen Flowplus Lappeenrannan tiimi sai lisäyksen 2020, kun Imatran venttiilihuoltoyksikkö yhdistyi Lappeenrannan yksikön kanssa toimimaan saman katon alle. Lappeenrannan toimipisteellä tehdään siis muun muassa vesilaitoksien saneerauksia sekä pumppu- ja venttiilihuoltoja.

Pumppuhuoltoon ja pumppaamo saneerauksiin löytyy Lappeenrannasta pitkän linjan ammattilainen Vesa Pylväläinen, joka tuli taloon yritysoston yhteydessä. Vesa toimii Lappeenrannassa huolto- ja projektipäällikön tehtävissä. Hänen työnkuvansa on kattava: puhdasvesikohteita, jätevesikohteita, sähköprojekteja, tarjouslaskentaa ja myyntityötä.

Ura vesitekniikan parissa on saanut alkunsa jo reilu 30 vuotta sitten Vesan aloittaessa suomalaisen pumppuyrityksen, Lappeenrannan
pumppuhuollon esimiehenä. Ammattitaitoa suunnitella, mitoittaa ja toteuttaa huoltoja sekä projekteja on kertynyt varsin kunnioitettavasti. Esimerkiksi saneerauskohteissa on otettava huomioon turvallisuus ja ennakoitava riskit: ”Kyllä tässä on hyvä tietää mitä tekee”, Vesa naurahtaa. Vesa toimii Lappeenrannan yksikön vetäjänä, mutta on lisäksi työskennellyt myyntitehtävissä ja nyt pidempään jo projektien johtotehtävissä. Toinen toimisto on käytännössä autossa, sillä paljon liikkuvaa työtä saa tehdä ja vaihtelevuus työssä miellyttääkin Vesaa. Erilaisia projektikohteita ja asiakastapaamisia on eri puolilla Suomea.

Vesa esittelee uutta saneerauskohdetta

Lappeenrannan tiimi on pitänyt yhtä pitkään ja koostuu tällä hetkellä 11 työntekijästä. Vesan lisäksi toimipisteellä työskentelee projektipäällikköinä Jani Sairanen ja Jarmo Talonpoika sekä joukko ammattitaitoisia asentajia. Tuttu työporukka ja täysi luottamus työntekijöiden välillä on Vesan mukaan avain onnistumisiin projektitehtävissä ja luo hyvän sekä turvallisen työilmapiirin.

”Jotkut sanovat, että hyvin toimiva tiimi on kuin perhe. Minä sanon, että se on joukkue. Meillä on halu kuulua tähän joukkueeseen ja se on se, millä tässä työssä menestytään”, Vesa kertoo.

Saneerauskohteen arkea (vas. projektipäällikkö Jani Sairanen, oik. Vesa-Matti Pulkkinen )

Kun työpäivät kuluvat projektien parissa ja tien päällä, tarkoittaa se väistämättä välillä pitkiä päiviä. Tasapainoksi vapaa-ajan harrastukset ja perhe pitävät Vesan kiinni myös arjessa. Hän toimii aktiivisesti Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen sopimuspalokunnassa. Pelastustehtävät ja osaamisen ylläpito ovat vahvasti mukana arjessa. Lisäksi harrastuksiin kuuluu metsästys ja syksy tuokin tullessaan aktiivisen harrastajalle kiireitä metsällä. Luonnossa kulkeminen ja kuvaaminen on muutenkin tärkeää vapaa-aikaa Vesalle.

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Henkilöesittelyssä – Vesa Pylväläinen