Flowplus / Marko Kuula: Ihmiseltä ihmiselle

Flowplus / Marko Kuula: Ihmiseltä ihmiselle

01.11.2021

– Flowplus on asiakkailleen luotettava kumppani. Kovaa huipputeknologiaa on toiminnassamme paljon mukana, mutta oikeasti meillä ihmiset palvelevat toisia ihmisiä, painottaa Flowplussan tuore myyntijohtaja Marko Kuula.

Pumppu, venttiili, sähkömoottori, puhallin, kompressori ja generaattori. Flowplus myy, huoltaa ja asentaa sekä uusia että takuuhuollettuja vaihtolaitteita ja optimointijärjestelmiä. Ne ovat kaikki kuitenkin vain paremman huomisen välikappaleita. Laitteiden avulla ja välityksellä tuotetaan suomalaisissa tehtaissa monia erilaisia tuotteita useilla eri toimialoilla. Laitteet ja prosessit tuovat meille vettä, energiaa, lämpöä ja viileyttä. Siis lisää vaurautta, mukavuutta ja turvallisuutta.

– Flowplussan toiminta on monien erilaisten yritysten ja ihmisten palvelemista. Siitä huolehtivat meidän asiantuntevat ihmiset. Laitteet ja prosessit ovat tietyllä tapaa vain välikappaleita. Tärkeintä on, että ihmiset – asiakkaat – saavat juuri sitä, mitä haluavat, tiivistää lokakuun alussa Flowplussassa aloittanut Kuula.

Kuusankoskella syntynyt ja Jyväskylän, Oulun, Turun, Espoon ja Singaporen kautta Vaasaan asettunut Kuula on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Myyntityö vei insinöörin kuitenkin melkein heti valmistumisen jälkeen mukanaan. Nyt hän on monipuolisen kansainvälisen myyntikokemuksen omaavana osa Flowplussan johtoryhmää.

Monella paikkakunnalla Suomessa ja maailmalla asunut Marko Kuula on päätynyt vaimonsa ja päiväkoti-ikäisen poikansa kanssa asumaan Vaasaan. Ulkoilu ja lukeminen ovat kuuluneet Kuulan harrastuksiin aina. Kesällä aikaa kuluu golf-kentällä ja talvikuukausina myös kuntosalilla.

– Nuoren pojan isänä kiinnostavaa tekemistä ja puuhaa riittää myös kotona jatkuvasti.

Hyvät tuotteet ja erinomainen asiakaspalvelu

Marko Kuula aloitti Flowplus Oy:n myyntijohtajana 1.10.2021 “VP Sales” nimikkeellä. Käytännössä Kuula vastaa kaikesta myynnistä, sen kehittämisestä ja johtamisesta. Ensimmäisenä tehtävänä hänellä on uudistaa Flowplussan myyntistrategia ja jalkauttaa se tehokkaasti eri puolilla Suomea oleviin yksiköihin.

– Meillä on paljon hyviä tuotteita ja teknologioita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää. Useat ratkaisumme pienentävät myös päästöjä ja sitä kautta myös asiakkaidemme hiilijalanjälkeä, muistuttaa Kuula.

Asiakaspalvelu ja myynti eivät ole koskaan vain yhden ihmisen tai johtoryhmän asia.

– Kuten asiakastyytyväisyystutkimukset todistavat, ovat meidän ihmiset jo nyt aktiivisesti mukana asiakassuhteiden hoitamisessa tuotteista, teknologioista tai sijainnista riippumatta. Kun tieto liikkuu meidän ja asiakkaidemme välillä sekä myös yrityksen sisällä tehokkaasti, on se kaikkien yhteinen etu, painottaa Kuula.

Pitkäjänteistä toimintaa asiakkaiden eduksi

Flowplus on kasvanut viime vuosina todella vauhdikkaasti sekä orgaanisesti että yrityskauppojen kautta. Yrityksellä on hyvä maine ja laaja asiakaskunta. Henkilöstö on asiantuntevaa ja asiakaspalvelun osaavaa. Tuotteet ovat laadukkaita ja uusia palveluja kehitetään.

– Tämä on todella hyvä lähtökohta kaikelle toiminnallemme ja sen jatkokehitykselle. Paikalleen ei saa jäädä makaamaan vaan koko ajan on kehitettävä omaa toimintaa paremmaksi. Uskon, että kasvamme lähivuosina strategiamme mukaisesti virtauslaite- ja optimointipalvelujen halutuimmaksi kumppaniksi. Emme toimi lyhytjänteisesti vaan rakennamme pitkiä asiakassuhteita. Niiden avulla asiakkaamme saavat osaamisestamme parhaan hyödyn.

Flowplus Oy
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

 

Flowplus / Marko Kuula: Ihmiseltä ihmiselle