Flowplus vuonna 2022: Lisää laatua ja tehokkuutta tekemiseen

Flowplus vuonna 2022: Lisää laatua ja tehokkuutta tekemiseen

Flowplus vuonna 2022: Lisää laatua ja tehokkuutta tekemiseen

21.12.2021

Flowplus on palvellut koko vuoden 2021 asiakkaitaan hyvällä sykkeellä 170 henkilön voimin. Tästä yritys on saanut asiakkailtaan korkeat suosittelupisteet. Samalla Flowplus on myös kehittänyt toimintaansa, palvelujaan ja konseptejaan. Vuonna 2022 yritys keskittyy etenkin peruspalveluprosesseihinsa ja niiden yksityiskohtien hiontaan.

Yritystoiminta vaatii jatkuvasti kehittämistä. Tämä on totta kaikilla perinteisillä toimialoillakin, mutta vielä enemmän aloilla, joissa teknologian avulla voidaan tehostaa toimintaa merkittävästi. Flowplussan kohdalla tehostaminen on tarkoittanut muun muassa entistä parempaa tietojärjestelmien hyödyntämistä ja asiakaspalvelua. Myös yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat digitalisoituneet.

– Kehitystyön ansiosta voin jo nyt luvata, että olemme vuonna 2022 vielä tätäkin vuotta valmiimpia tuottamaan asiakkaillemme heidän toivomaansa lisäarvoa. Toimintamme monipuolistuu, tehostuu ja digitalisoituu. Peruspalveluprosessimme hioutuvat vuoden 2022 aikana entistä soljuvimmiksi. Kun toiminnan pohja ja perusta ovat kunnossa, näkyy se asiakkaillemme entistä parempana työnlaatuna ja kustannustehokkuutena, lupaa Flowplus Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Jarmo Piippo.

Vuoden 2022 alussa toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastaan Petteri Särkiniemi, jonka johdolla Flowplussan kehitystyö jatkuu. Jarmo Piippo jatkaa aktiivista työskentelyään Flowplussan hallituksessa erityisvastuullaan yrityksen kansainvälistymiseen ja digitalisaatioon liittyvät asiat.

Monesta pienestä kasvaa jotain suurempaa

Toimitusjohtaja Jarmo PiippoFlowplussan tarina alkoi vuonna 2012. Tuolloin Jarmo Piippo oli työskennellyt sekä suomalaisessa että kansainvälisessä pumppumaailmassa jo vuosikymmenien ajan. Idea yrityksestä, jossa yhdistyisivät ennakoiva, oikea-aikainen sekä merkkiriippumaton laitteiden huoltotoiminta ja niiden elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta, sai taakseen yrittäjän lisäksi muitakin rahoittajia. Alusta lähtien ajatuksena oli koota yhteen useiden pienten yritysten voimavarat ja eritysosaamisalueet. Flowplussan ensimmäiseen vuosikymmeneen mahtuukin monta yrityskauppaa eri puolilla Suomea. Useasta pienestä yrityksestä on muodostunut suunnitelmien mukaisesti yksi suurempi toimija.

– Alussa töitä paiskittiin olan takaa kelloon katsomatta, kuten yritystoimintaan oikeastaan kuuluukin. Sitkeä myyntityö pääomasijoittajien suuntaan toi toivotun tuloksen, ja lisäksi asiakkaat kiinnostuivat yrityksen toimintatavasta ja uudenlaisesta ajattelusta. Eteenpäin katsova yritys ei ole kuitenkaan koskaan valmis, vaan aina on syytä kehittää toimintaa entistä paremmaksi, toteaa Piippo.

Ensimmäinen mukaan lähtenyt pääomasijoittaja oli yrityksen alkuvaiheessa Noweco Partners ja vuonna 2018 Juuri Partners teki merkittävän sijoituksen yrityksen kasvun vauhdittamiseksi.

– Ilman osaavaa ja kehityshaluista henkilöstöä ja pääomasijoittajia tämä kehitys ei olisi ollut mahdollista. Siitä heille kaikille kuulu lämmin kiitos, jatkaa Piippo.

Uusia yksiköitä ja ihmisiä vuonna 2021

Vuoden 2021 aikana Flowplus avasi uudet toimipisteet Raumalle, Vantaalle ja Kokkolaan. Toiminnan vauhti on kiihtynyt ja organisaatiota on vahvistettu pitkin vuotta. Vuoden 2022 alussa toimitusjohtajana aloittava Petteri Särkiniemi tuli taloon jo syksyllä 2020 ja on nyt valmiina ottamaan Flowplussan ruorin hallintaansa. Syksyllä 2021 uutena myyntijohtajana aloitti puolestaan Marko Kuula. Molempien panosta Piippo pitää Flowplussan tulevaisuuden rakennustyössä suurena.

– Sisäisten järjestelmiemme kehittämisestä haluan vielä erityisesti kiittää talousjohtajaamme Mari Puukkoa. Hän on trimmannut järjestelmät huippukuntoon, joten olemme senkin puolesta entistä valmiimmat uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin, kiittelee Piippo.

Rauhallista joulua ja vuodenvaihdetta

Jarmo Piippo siirtyy vuodenvaihteessa sivuun toimitusjohtajan paikalta, mutta jatkaa edelleen Flowplussan hallituksessa sekä yrityksen pääomistajana.

– Olen nyt 63-vuotias eikä eläkkeelle jääminen ole edes käynyt mielessä. Intoa ja paloa yrityksen kehittämiseen löytyy edelleen ja ilomielin jatkan töitä niin kauan kuin terveyttä ja innostusta riittää, naurahtaa Piippo.

– Sekä uskollisille asiakkaillemme että osaavalle henkilöstöllemme toivotan rauhallista joulua ja vuodenvaihdetta. Myös tulevana vuonna 2022 kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme menestyksen tukeminen ja turvaaminen.

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Flowplus vuonna 2022: Lisää laatua ja tehokkuutta tekemiseen