Flowdicator -tuoteperhe auttaa laitteiden elinkaaren hallinnassa

Flowdicator -tuoteperhe auttaa laitteiden elinkaaren hallinnassa

Flowdicator -tuoteperhe auttaa laitteiden elinkaaren hallinnassa

10.01.2024

Flowdicator etävalvontaratkaisumme avulla voidaan seurata esimerkiksi pumppujen, moottoreiden tai puhaltimien kuntoa.

Valvonta toteutetaan virranmittauksella sekä värähtelymittauksella. Palvelu räätälöidään kohteen tarpeen mukaisesti, riippuen valvottavista laitteista ja niiden määrästä. Toteutamme käyttöönoton alusta loppuun, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia itse tiedonkeruulaitteen tai värähtelyanturien sijoittamisesta. 

Etävalvontaratkaisullamme voidaan tehdä myös jonkin pienen prosessin valvontaa, mikäli laitos ei ole esimerkiksi automaatiojärjestelmän kautta etävalvonnassa. Toimintamalli soveltuu esimerkiksi pumppaamoille tai pienille lämpölaitoksille.

Etävalvontaratkaisullamme voidaan tehdä myös jonkin pienen prosessin valvontaa, mikäli laitos ei ole esimerkiksi automaatiojärjestelmän kautta etävalvonnassa. Toimintamalli soveltuu esimerkiksi pumppaamoille tai pienille lämpölaitoksille.

Tietojen tallennus pilveen
Tiedot siirtyvät tiedonkeruulaitteesta suoraan pilveen hyödyntäen NB-IoT/LTE-M verkkoteknologioita. Teknologian avulla voidaan minimoida muiden teknologioiden aiheuttamat häiriöt verkossa. 

Käyttöliittymä ja hälytykset
Analytiikkaa voidaan seurata helppokäytöisellä käyttöliittymällä. Käyttöliittymästä voi tarkastaa mitattavat laitteet, virranmittaus sekä hälytykset. Hälytyksistä on mahdollista saada tieto myös tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Palvelu on integroitavissa myös muihin järjestelmiin. Tiedot ja analytiikka on mahdollista integroida osaksi asiakkaan omaa järjelmää REST-API rajapinnan kautta.

Mitkä ovat Flowdicator-etävalvonnan hyödyt?

  • Helppokäyttöinen
  • Nopea käyttöönotto
  • Reaaliaikaisuus mahdollistaa nopean reagoinnin
  • Merkkiriippumattomuus
  • Integroitavissa muihin järjestelmiin
Flowdicator -tuoteperhe auttaa laitteiden elinkaaren hallinnassa