ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

Vuosikymmenien aikana meille on kertynyt lukuisa joukko tyytyväisiä asiakkaita. Pyrimme aina pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, jolloin asiakkaan prosessi tulee meille tutuksi ja yhteistyöstämme tulee tehokasta ja jouhevaa. Alla onkin muutaman pitkäaikaisen asiakkaamme ajatuksia Flowplussan toiminnasta.

oulun vesi

Vuoden 2019 alusta Oulun Vesi on tehnyt yhteistyötä Flowplus Oy:n kanssa jätevesi- ja hulevesipumppaamoiden huoltojen osalta. Flowplussan pitkä kokemus takaa sen, että huolto varmasti onnistuu. Katso video ja käy lukemassa juttu hedelmällisen yhteistyön tuloksista.

SEINÄJOEN ENERGIA

“On hyvä olla tälläisiä yhteistyökumppaneita.” sanoo Seinäjoen Energian kunnossapitomestari Antti Virolainen. Katso videolta tai käy lukemassa miten Flowplus auttaa Seinäjoen Energiaa toimittamaan varamasti asiakkailleen sähköä, vettä ja lämpöä.

KOTKAMILLS

Kotkamills Oy on vuonna 2010 perustettu laminaattipaperin, jatkojalosteiden ja pakkauskartongin valmistaja, jolla on tuotantoa Kotkassa ja Tainionkoskella. Kuuntele videolta tai käy lukemassa, kun Kotkamillsin teknistenpalvelujen päällikkö Jan Lousa kertoo miten yhteistyö Flowplussan kanssa on sujuvoittanut Kotkamillsin arkea. 

OULUN ENERGIA

Venttiilien kunnossapito takaa häiriöttömän lämmön- ja sähköntuotannon yli 150 tuhannelle ihmiselle Oulun alueella. Katso videolta tai käy lukemassa mitä muuta Oulun Energian työnsuunnittelija Ari-Pekka Juntunen kertoo yhteistyöstä Flowplussan omistaman JS Oy Pietarsaaren kanssa.

PUULAAKSON ENERGIA

Puulaakson Energia on lämmöntuotantoon erikoistunut yritys, jolla oli ongelmia turbiinin rikkoutuneiden venttiilien kanssa. Videolla käytönvalvoja Kari Salminen kertoo miten Flowplussan omistama JS Oy Pietarsaari sai nopeasti tehtaan alasajatun turbiinin takaisin käyttöön. Voit myös käydä lukemassa artikkelin klikkaamalla seuraavaa linkkiä.

HALUATKO ANTAA MEILLE PALAUTETTA?

Palaute on meille kultaakin kalliimpaa. Sen avulla tiedämme, miten olemme onnistuneet ja miten meidän pitää kehittää toimintaamme tulevaisuudessa. Älä siis epäröi, vaan jätä rohkeasti palautetta!

Flowplus Oy palaute >