Ajankohtaista

Petteri Särkiniemi Flowplus Oy:n ruoriin

Alkava vuosi tuo muutoksia Flowplus Oy:n organisaatioon. Yrityksen operatiivinen johtaja Petteri Särkiniemi aloittaa Flowplus Oy:n toimitusjohtajana 1.1.2022. Yhtiön perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Piippo jatkaa hallituksen jäsenenä ja yhtiön Senior Advisorina.

Lue lisää ->

Flowplus digitalisoituu: Nyt ennakoidaan tehokkaammin

Flowplussan vuosi 2021 on sujunut etukäteisodotusten mukaan. Koronan vuoksi siirretyt huoltoseisokit on saatu pääosin jo tehtyä. Asiakkaiden huoltopalveluja nopeuttava, laatua parantava ja kustannussäästöjä tuova laitekanta-auditointi on keskeinen osa Flowplussan lähitulevaisuutta. Digitalisointiin liittyvä kehitystyö on jatkuvaa.

Lue lisää ->

Rikkoutumista ei pidä odottaa tumput suorina

Flowdicator on laitteiden monitorointijärjestelmä, joka kerää laitteen dataa analysoitavaksi. Täsmällisen datan avulla laitekannan kuntoa on helppo hallita ja tiedon perusteella huoltotoimet voidaan ennakoida ja toteuttaa täsmällisesti. Tavoitteenamme on pitää laitteet mahdollisimman pitkään tehokkaina ja toimintakuntoisina – ja siten auttaa asiakasta säästämään

Lue lisää ->

Onko vaihtolaite yhtä hyvä kuin alkuperäinen?

Onko vaihtolaite hyvä ja turvallinen ratkaisu myös silloin, kun on kyse kriittisesti tärkeästä laitteesta? Kyllä on, sillä Flowplus antaa huolletuille virtaustekniikan vaihtolaitteilleen ja varaosilleen saman takuun, kuin mikä uusillakin on. Hinta vain on usein selvästi uutta vastaavaa edullisempi.

Lue lisää ->