Ura Flowplussalla: Liiketoimintapäällikkö Etelä-Suomeen

Ura Flowplussalla: Liiketoimintapäällikkö Etelä-Suomeen

04.02.2021

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja kaupallisesti ajattelevaa teknistä henkilöä johtamaan Flowplussan liiketoimintaa Etelä-Suomen alueella, tällä hetkellä yksiköt sijaitsevat Vantaalla ja Porvoossa. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, jossa on hyvät tilat ja jotka mahdollistavat liiketoiminnan kehityksen ja kasvun yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Työ on liikkuvaa henkilöstön ja asiakkaiden parissa.

Flowplussan liiketoiminnan verkosto mahdollistaa pääkaupunkiseudun yksiköiden palveluiden laajentamiselle merkittäviä lisämahdollisuuksia. Roolisi kasvaa liiketoiminnan kasvaessa.

Edellytämme liiketoimintapäälliköltä sopivaa koulutusta, sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja palveluliiketoiminnasta. Olet yrittäjähenkinen ja tarvittaessa kieli kääntyy myös Englanniksi. Olet erinomainen ihmisten johtaja ja johdat henkilöstöä varmalla ja jämäkällä otteella.

Tarjoamme kasvuyrityksen positiiviset haasteet ja kilpailukykyisen palkan.

Olet halukas tarttumaan tähän haasteeseen ja haluat edetä työurallasi teknologisen osaamisen kasvussa.

Lisätietoja

Teppo Viitanen, Camp Consulting, 050 561 6704

Hakemukset, CV ja palkkatoive osoitteeseen rekry@campconsulting.fi Sähköpostin otsikon tulee olla ”Liiketoimintapäällikkö, Etelä-Suomi”

Valitsemme liiketoimintapäällikön heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Ura Flowplussalla: Liiketoimintapäällikkö Etelä-Suomeen