Työmaan vastaava työnjohtaja Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueelle

08.12.2020

Tehtävä: Työmaan vastaava työnjohtaja

Työnantaja: Flowplus Oy

Sijainti: Kaakkois- ja Etelä-Suomi

Työ alkaa: Heti/mahdollisimman pian

Työaika: Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivämäärä:  3.1.2021

 

Tehtävän kuvaus

Flowplus Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossapitoon ja käynnissä pitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuuden, energia- ja infra-alan toimijat. Korjaamme, huollamme ja myymme pumput, venttiilit, sähkömoottorit, generaattorit, mäntäkompressorit ja vaihteet merkistä riippumatta. Yrityksemme ammattitaito kumpuaa vanhoista ja perinteisistä yrityksistä, jotka ovat alueellisesti tarjonneet erilaisia huolto- ja kunnossapitopalveluita. Flowplus on yhdistänyt tämän ammattitaidon ja tarjoaa nyt asiakkailleen kattavan huoltoverkoston ja monipuolisen ammattiosaamisen koko Suomen alueella.

Haemme nyt Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueelle TYÖMAAN VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vahvistamaan osaavaa tiimiämme. 

Työ on kenttätyötä, joka vaatii hyvää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.Työmaat ovat pääasiassa vesilaitosten erilaisia rakennus- ja saneerauskohteita, joissa toimit pääurakoitsijan vastaavana työnjohtajana. Toimit työmaalla sujuvassa yhteistyössä tilaajan, asentajiemme ja aliurakoitsijoidemme kanssa. Työtehtävät sisältävät työnjohtoa, turvallisuusasioiden suunnittelua sekä käytännön työhön osallistumista. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta vastaavan mestarin ja työnjohtajan tehtävistä.

Odotamme sinulta
 
  • Vankkaa rakentamisen ammattiosaamista
  • Asiakaspalvelulähtöisyyttä
  • Tahtoa kehittyä ammattilaisena
  • Vastaavan mestarin pätevyyttä

Luonteen puolesta toivomme löytävämme hyvillä esimiestaidoilla varustetun täsmällisen henkilön, jolla on näkemystä ja joka osallistuu mielellään myös toiminnan kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja yrittäjähenkistä asennetta. Työmaita on ympäri Suomea, mutta pääasiassa työ tapahtuu Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella. Tarjoamamme mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä ja ketterässä kunnossapitoyhtiössä. Pääset mukaan porukkaan, joka puhaltaa yhteen hiileen ja auttaa myös sinua menestymään työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa huolto- ja projektipäällikkö Vesa Pylväläinen Lappeenrannasta (050 441 8849, vesa.pylvalainen@flowplus.fi).

Mikäli kiinnostut tehtävästä ja tunnistat itsesi kuvauksista, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.1.2021 mennessä. Voit lähettää hakemuksesi myös LinkedInin kautta.

Työmaan vastaava työnjohtaja Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueelle