Tervetuloa Flowplussaan Armatek Oy, JS Oy Pietarsaari ja MDA Service Oy

Tervetuloa Flowplussaan Armatek Oy, JS Oy Pietarsaari ja MDA Service Oy

13.01.2020

JS Oy Pietarsaaren, Armatek Oy:n ja MDA Service Oy:n hallitukset ovat päättäneet yritysten sulautumisesta emoyhtiöönsä Flowplus Oy. Fuusio on astunut voimaan 1.1.2020. Sulautumisen taustalla ovat liiketoiminalliset syyt ja sen avulla saadaan tuotettua asiakkaille entistä parempia palveluja.

Sulautumisen myötä Flowplus Oy:stä tulee koko maan kattava kunnossapitoalan palvelutoimittaja. Laajan toimipisteverkoston avulla yritys toimii aikaisempaa nopeammin, tehokkaammin ja paikallisemmin. Lähellä olevat kunnossapitopalvelut nopeuttavat asiakkaiden tarpeisiin reagointia, pienentävät heidän kustannuksiaan sekä vähentävät päästöjä huolto- ja asennuskaluston kuljetustarpeen pienentyessä.

”Fuusion jälkeen voimme tarjota asiakkaillemme virtausteknisiä kunnossapitopalveluja entistä monipuolisemmin ja kattavammin. Flowplus Oy panostaa erityisesti pumppujen,  pumppaamojen, venttiilien ja sähkömoottorien ennakoivaan ja parantavaan kunnossapitoon. Kehitämme uusia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä aivan uusia palveluja”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.

”Kun pakettiin lisätään vielä digitaalisia ratkaisuja, saadaan laitteiden elinkaarta ja toimintavarmuutta parannettua huomattavasti”, jatkaa Piippo.

Kaikkien yhteen sulautuvien yhtiöiden toiminta jatkuu entisellään Flowplus Oy:n alla. Sulautuminen ei vaikuta voimassa oleviin sopimuksiin yritysten ja niiden asiakkaiden tai yhteistyökumppanien kanssa.

 

Lisätietoja fuusiosta antavat Flowplus Oy:n
toimitusjohtaja Jarmo Piippo, puhelin 020 741 4720
talousjohtaja Mari Puukko, puhelin 040 765 1811
S-posti: info@flowplus.fi
www.flowplus.fi

Flowplus Oy on optimoivaa virtausteknistä kunnossapitoa asiakkailleen tarjoava yritys. Huollamme ja asennamme venttiilejä, pumppuja, pumppaamoita ja sähkömoottoreita 10. paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi teemme putkistohitsauksia ja asennuksia ja valmistamme varaosia virtausteknisiin laitteisiin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 13,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 alussa työllistämme n. 130 ihmistä eri puolilla Suomea.jen

Tervetuloa Flowplussaan Armatek Oy, JS Oy Pietarsaari ja MDA Service Oy