Petteri Särkiniemestä Flowplus Oy:n operatiivinen johtaja

Petteri Särkiniemestä Flowplus Oy:n operatiivinen johtaja

11.09.2020

Flowplus Oy:n uutena operatiivisena johtajana ja varatoimitusjohtajana aloittaa 16.9.2020 Petteri Särkiniemi. Hän on työskennellyt aikaisemmin monissa eri työtehtävissä ulkoistetun kunnossapidon, projektien sekä laitehuoltojen palvelutuotannon parissa, ABB:llä, Quantilla sekä Sataservicellä.

Flowplussassa Särkiniemen vastuualueita ovat yrityksen operatiivisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen.

– On hienoa päästä mukaan Flowplussan yrittäjähenkiseen toimintaan. Flowplus on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana ja tämä jatkuvuus meidän tulee varmistaa myös tulevina vuosina, toteaa Särkiniemi.

Flowplus Oy on täysiverinen palveluyritys. Asiakkaat ja heidän saama hyvä palvelu ovat aivan ykkösasia. Tämän mahdollistaa Flowplussan henkilöstö, joka tietää mitä tekee.

– On tärkeää huolehtia, että henkilöstömme on osaavaa, motivoitunutta ja palvelualtista sekä nyt että tulevaisuudessa. Lisäksi on varmistettava, että oikeat henkilöt ovat oikeissa tehtävissä. Yhdessä muodostamme 150 henkilön joukkueen, joka osaa palvella vaativiakin asiakkaita, ja pärjää näin kovassakin kilpailussa, uskoo Särkiniemi.

Lenkkeilyä ja vanhan maatilan kunnostusta

Vapaa-ajalla Särkiniemi harrastaa lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä, aikaa kuluu myös vanhan maatilan rakennuksien ja pihapiirin töissä. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi jo täysi-ikäistä lasta.

-Innolla odotan että pääsen tutustumaan yrityksen henkilöstöön ja asiakkaisiin.

 

Flowplus Oy
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Petteri Särkiniemestä Flowplus Oy:n operatiivinen johtaja