Lönne-sähkömoottorit osaksi Flowplussan valikoimaa

Lönne-sähkömoottorit osaksi Flowplussan valikoimaa

03.02.2021

Mediatiedote 3.2.2021

Lönne-sähkömoottorit osaksi Flowplussan valikoimaa

Flowplus Oy ja Rubix Oy syventävät yhteistyötään. Flowplus myy ja varastoi Rubixin edustamia Lönne-sähkömoottoreita ja toimittaa niitä asiakkaille muutamassa tunnissa eri puolille Suomea.

Lönne-sähkömoottorit ovat premium-luokan moottoreita, jotka toimivat ja kestävät teollisuuden vaativimmissakin kohteissa. Flowplussan varastosta löytyvät kattavasti 2-, 4- ja 6-napaiset moottorit aina 315 kilowattiin saakka. Ne voidaan varustella erilaisiin teollisuuden käyttökohteisiin sopiviksi erittäin nopealla aikataululla. Moottoreita on saatavilla useilla eri vaihtoehdoilla aina 355-runkoon ja 500 kW:in tehoon saakka.

– Varastovalikoimaa uudistetaan jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Siksi Flowplus pystyy palvelemaan asiakkaitaan tehokkaasti ja toimittamaan uudet moottorit tarvittaessa jopa muutamassa tunnissa ympäri Suomea. Nopean toimituksen lisäksi lupaamme moottoreille erittäin kilpailukykyiset hinnat. Moottoreiden lisäksi asiakkaat saavat meiltä laajat laitetekniset palvelut, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajalla rintamalla ympäri Suomea, sanoo Flowplus Oy:n operatiivinen johtaja Petteri Särkiniemi.

Fyysisesti Lönne-moottorien päävarasto sijaitsee Flowplussan Rauman yksikön yhteydessä.

– Meillä on Raumalla hyvät ja toimivat tilat, josta moottorit saadaan nopeasti toimitettua ja asennettua niitä tarvitseville asiakkaille, kertoo Flowplus Oy:n Rauman yksikön liiketoimintapäällikkö Asko Heinonen. Myynnin lisäksi Flowplus myös huoltaa ja asentaa kaikkien valmistajien sähkömoottoreita eri puolilla Suomea sijaitsevissa yksiköissään.

Lönne-moottoreita hyödynnetään teollisuudessa laajasti

Lönne-moottorit sopivat hyvin teollisuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niitä löytyy esimerkiksi laivoista, tehtaista, sahoilta ja teollisuuden erilaisista tuotantolaitteista. Moottoreiden vakiovarusteluun on panostettu erityisen paljon. Niihin voidaan tarvittaessa lisätä muun muassa pulssiantureita, jarruja ja muita lisävarusteita.

– Rubix on etsinyt Suomessa yhteistyökumppania, joka pystyy nopealla vasteajalla palvelemaan asiakkaitamme sekä paikallisesti että koko Suomen alueella. Tämä vaatii laajamittaisen varastoinnin lisäksi osaamista, teollisuuden paikallistuntemusta sekä kykyä palvella asiakasta monipuolisesti, olipa kyseessä sitten moottorin huolto tai uuden vaihto. Flowplussalla on laajalti yksiköitä maanlaajuisesti sekä useita moottorihuoltoja. Heillä on paljon tieto-taitoa sähkömoottoreista ja niiden huollosta. Yhteistyö Flowplussan kanssa kasvattaa Lönne-moottoreiden sekä muiden Rubix-tuotteiden jalansijaa Suomessa, uskoo maajohtaja Aleksi Lappalainen Rubix Oy:sta.

Lisätietoja:

Operatiivinen johtaja Petteri Särkiniemi, 050 467 0320, etunimi.sukunimi@flowplus.fi
Maajohtaja Aleksi Lappalainen, 09 3424 3020, etunimi.sukunimi@rubix.com

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja käynnissäpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakaskunta koostuu pääosin teollisuuden sekä energia- ja infra-alan toimijoista. Flowplussan liikevaihto vuonna 2020 oli n.18M€ ja yrityksessä työskentelee 170 ammattilaista. Flowplussalla on 16 yksikköä ympäri Suomea, joista viidessä yksikössä toimii täysimittainen moottorihuolto. Ne huolehtivat laitteiden myynnistä ja huolloista mutta myös erilaisten asennustöiden vaatimista käämityksistä. Uusien moottorien lisäksi Flowplus tuottaa asiakkailleen kattavat laitteiden elinkaaren hallintaan liittyvät palvelut. https://www.flowplus.fi

Rubix Oy on teollisuuden moniosaaja, joka toimii 22 maassa teollisuuden eri sektoreilla. € 2,4 miljardin liikevaihdolla (2019) Rubix on Euroopan suurin teollisuustuotteiden jakelija. Suomessa Rubix (ennen Brammer / Lönne Scandinavia) tunnetaan parhaiten voimansiirron kokonaisratkaisuista, Lönne-moottoreista sekä asiakasräätälöidyistä tuotteista erityisesti laitevalmistajapuolella. fi.rubix.com 

Flowplus Oy
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Lönne-sähkömoottorit osaksi Flowplussan valikoimaa