TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

Meiltä saat monipuoliset teollisuuden kunnossapitoon liittyvät palvelut.  Suunnittelemme kunnossapidon palvelut aina tarkasti asiakkaan toiveita mukaillen. Meillä on pitkä kokemus erilaisista huolto- ja kunnossapitotöistä.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme yhdistettynä laadukkaisiin työvälineisiin tekevät meistä alan suunnannäyttäjän. Me pidämme huolen siitä, että suuretkin teollisuuslaitokset pysyvät käynnissä ilman häiriöitä.
 

Tarjoamme kunnossapitoa muun muassa:

  • voimalaitoksille
  • paperitehtaille
  • öljynjalostamoille sekä 
  • muulle prosessiteollisuudelle.

Ota yhteyttä!

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO JA KÄYNNISSÄPITO TARPEIDESI MUKAAN

Teollisuuden kunnossapidon ja käynnissäpidon ensisijainen tavoite on ennaltaehkäistä ongelmia ja pitää laitteisto käynnissä ilman, että prosessi turhaan keskeytyy. Me huolehdimme siitä, että teollisuuslaitoksissa toteutetaan ammattimaisesti tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Toteutamme tarvittavat huoltotyöt tarpeen mukaan joko omilla konepajoillamme tai asiakkaan tiloissa.

Huolehdimme siitä, että huoltoseisokkien aikana laitoksissa tehdään ennalta määritellyt huolto- ja korjaustyöt ammattimaisesti ja aina sovitussa aikataulussa pysyen. Suoritamme myös huoltotöitä omilla konepajoillamme. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita. Kaikki teollisuuden huoltotyöt suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakkaan etujen mukaisesti.

MIKSI VALITA FLOWPLUS OY?

Meille työmme laatu ja sen korkeatasoisuus on ensisijaista kaikessa tekemisessämme. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan. Kaikilla asentajillamme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olemme vuonna 2012 perustettu suomalainen konserni, joka on erikoistunut virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon. Lukuisten yritysostojen kautta osaamisemme juuret yltävät kuitenkin vuosikymmeniä taaksepäin. Huollamme ja korjaamme vuosittain tuhansia erilaisia laitteita, ja voimmekin sanoa olevamme teollisten laitteiden kovimpia huoltoasiantuntijoita.

Meille on tärkeää myös kuunnella asiakasta ja pyrimme aina löytämään asiakkaan edun ja toiveiden mukaiset ratkaisut. Autamme myös mielellämme oikean ratkaisun valinnassa.  Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden laajan huolto- ja ylläpitoverkoston ympäri Suomen, teemme työt kustannustehokkaasti ja aikataulussa pysyen. Meillä on vankka ammattitaito ja osaaminen teollisuuden kunnossapitotöistä. Ota siis yhteyttä meihin, kun kaipaat alan kokenutta osaajaa ja asiakaslähtöistä palvelua.