TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

Meiltä saat monipuoliset teollisuuden kunnossapitoon liittyvät palvelut.  Suunnittelemme kunnossapidon palvelut aina tarkasti asiakkaan toiveita mukaillen. Meillä on pitkä kokemus erilaisista huolto- ja kunnossapitotöistä. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • venttiilihuolto
  • pumppuhuolto sekä 
  • kompressorihuolto.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme yhdistettynä laadukkaisiin työvälineisiin tekevät meistä alan suunnannäyttäjän. Me pidämme huolen siitä, että suuretkin teollisuuslaitokset pysyvät käynnissä ilman häiriöitä. 

Tarjoamme kunnossapitoa muun muassa:

  • voimalaitoksille
  • paperitehtaille
  • öljynjalostamoille sekä 
  • muulle prosessiteollisuudelle.

Ota yhteyttä!

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO JA KÄYNNISSÄPITO TARPEIDESI MUKAAN

Teollisuuden kunnossapidon ja käynnissäpidon ensisijainen tavoite on ennaltaehkäistä ongelmia ja pitää laitteisto käynnissä ilman, että prosessi turhaan keskeytyy. Me huolehdimme siitä, että teollisuuslaitoksissa toteutetaan ammattimaisesti tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Toteutamme tarvittavat huoltotyöt tarpeen mukaan joko omilla konepajoillamme tai asiakkaan tiloissa.

Huolehdimme siitä, että huoltoseisokkien aikana laitoksissa tehdään ennalta määritellyt huolto- ja korjaustyöt ammattimaisesti ja aina sovitussa aikataulussa pysyen. Suoritamme myös huoltotöitä omilla konepajoillamme. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita. Kaikki teollisuuden huoltotyöt suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakkaan etujen mukaisesti.

Meille työmme laatu ja sen korkeatasoisuus on ensisijaista kaikessa tekemisessämme. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan. Kaikilla asentajillamme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olemme vuonna 2012 perustettu suomalainen konserni, joka on erikoistunut virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon. Lukuisten yritysostojen kautta osaamisemme juuret yltävät kuitenkin vuosikymmeniä taaksepäin. Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden laajan huolto- ja ylläpitoverkoston ympäri Suomen.