SÄHKÖMOOTTORIHUOLTO

Toimimme moottorisi parhaaksi

Huollamme kaikenmerkkisiä sähkömoottoreita aina suuriin megawattiluokan moottoreihin asti. Teemme moottoreihin tarvittaessa myös rakennemuutoksia. Laadukkaat varaosat ja laakerit ovat toiminnan ydin osaavan huoltohenkilöstön ohella. Suoritamme lisäksi erilaisten sähkömoottorien, vaihteistojen ja generaattoreiden linjauksia, kunnonseurantaa sekä öljyanalyysejä.

 

Huoltotyön lisäksi ydintoimintaamme kuuluu erilaisten muuntajien, kelojen, jarrujen, yms. käämintä. Käämintä on usein kustannustehokas vaihtoehto uuden laitteen hankinnalle. Koeajamme ja testaamme aina uudelleenkäämityt laitteet ennen luovutusta asiakkaalle. Korjauskääminnän lisäksi käämimme myös uusia staattoreita.

 

Huollamme ja korjaamme lisäksi vaihteita, moottorien oheis- ja lisälaitteita sekä generaattoreita. Suoritamme myös mekaanisia korjauksia, esimerkiksi akselien ruiskutukset, jyrsinnät ja koneistukset sekä generaattorien, sähkömoottorien ja vaihteistojen linjaukset ja tasapainotukset.

 

Kauttamme saat myös laadukkaita taajuusmuuttajia järjestelmäsi tehokkuuden varmistamiseksi. Asennamme taajuusmuuttajat ja teemme käyttöönoton puolestanne.

Varastostamme löytyy myös täysin uusia ja huollettuja sähkö- ja rumpumoottoreita eri jännitteillä.

Purettu rumpumoottori huoltoa odottamassa

RUMPUMOOTTORIT

Toimimme Rulmeca- ja Interrol- rumpumoottorivalmistajien valtuutettuna huoltokumppanina Suomessa. Huollamme myös muut yleiset markkinoilla olevat merkit.

 

Rumpumoottoreiden huolto toimii keskitetysti Seinäjoen toimipisteessä. Huollamme ja korjaamme alkuperäisillä varaosilla niin pienet halkaisijaltaan 80mm olevat kevyet mallit, kuin raskaat yli 2000kg painavat 800- sarjan koneetkin.

 

Teemme myös tarvittaessa muutoksia, koneistuksia, hitsauksia sekä kumituksia aina tilanteen ja asiakkaan tarpeen mukaan. Kumituksessa tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja mm. elintarvike- ja raskasteollisuus käyttöön. Pystymme toteuttamaan pinnoitteeseen erilaisia kuviointeja, kiilauria tai vastaavia aina asiakkaan tarpeen ja käyttökohteen mukaan.