KOMPRESSORI­HUOLTO

Kompressorihuolto

Kompressorihuolto pitkällä kokemuksella ja aina sovitussa aikataulussa pysyen.

Huollamme erityyppiset kompressorit paikan päällä tai omilla korjaamoillamme. Paineilma on merkittävässä roolissa lähes kaikissa teollisuuslaitoksissa ja siksi onkin erittäin tärkeää, että jokainen paineilmalaite toimii luotettavasti ja tehokkaasti ilman häiriöitä.

Huollamme merkkiriippumattomasti 1- ja 3-vaiheisia mäntäkompressoreita. Kompressorihuolto kauttamme on kustannustehokasta riippumatta kompressorien paineentuotosta tai käyttökohteesta.

 

Kauttamme saat kompressorihuollon muun muassa:

  • Ilma-, vety-, ammoniakki- ja nestekaasumäntäkompressorit
  • Kiertovety keskipakokompressorit
  • Kemian- ja öljyteollisuuden mäntäkompressorit
  • Lannoiteteollisuuden mäntäkompressorit

Tilaa kompressorihuolto!

Ennakointi kannattaa kompressorihuollossa

Kun kompressoreita huolletaan jo hyvissä ajoin ennen ongelmien syntymistä, voidaan korjauskustannuksissa säästää merkittävästi. Asiantuntijamme auttavat mielellään myös saavuttamaan parhaan mahdollisen energiatehokkuuden huolehtimalla siitä, että laitteistosi ei kuluta ylimääräistä energiaa. Suunnitelmallisesti ja säännöllisesti toteutetun kompressorihuollon ja muun valvonnan myötä energiankulutusta voidaan saada laskettua merkittävästi. Huollamme erilaiset kompressorit merkkiriippumattomasti. Meidän kauttamme saat sekä yksittäiset kompressorihuollot sekä laajemmat huoltosopimukset tarpeesi mukaan.


Vaikka määräaikaishuollot toteutettaisiinkin huolella ja ajallaan, toisinaan korjaus- ja kunnostustoimenpiteet ovat välttämättömiä. Meidän kauttamme hoituu myös vaativimpienkin korjausten ja päivitysten toteuttaminen.

KOMPRESSORIHUOLLOT PERINTEISTÄ OSAAMISTA KUNNIOITTAEN

Kun kompressorisi kaipaa huoltoa, voit luottaa osaamiseemme. Flowplus Oy on vuonna 2012 perustettu virtaustekniikan kunnostus- ja ylläpitoon erikoistunut yritys – yritysostojen myötä osaamisemme juuret ulottuvat kuitenkin vuosikymmeniä taaksepäin. Asiantuntijoidemme ammattitaito on peräisin pitkäikäisistä ja perinteisistä suomalaisyrityksistä, jotka ovat tarjonneet huolto- ja kunnossapitopalveluita alueellisesti. Yhdistämällä osaamisen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua ympäri Suomen.

Tarjoamme asiakkaillemme kompressorihuollon lisäksi monipuolisia palveluita venttiilien, pumppaamoiden, moottoreiden sekä muun vastaavan laitteiston ylläpitoon ja huoltoon liittyen. Meidän kauttamme saat myös erilaiset järjestelmien ja laitteiden kuntoanalyysit ja tarvittavat raportit.

Ota yhteyttä!