Flowplus-Seinäjoki: Sähkömoottori- ja pumppuhuolto samoihin tiloihin

Flowplus-Seinäjoki: Sähkömoottori- ja pumppuhuolto samoihin tiloihin

17.09.2021

Seinäjoen Flowplussan kaikki toiminnot siirtyvät samoihin tiloihin marraskuussa 2021. Yhteistilojen ansiosta huoltoresurssit paranevat niin sähkömoottoreissa, pumpuissa, puhaltimissa kuin generaattoreissakin.

Sähkömoottorit huolletaan marraskuusta lähtien samoissa tiloissa pumppujen kanssa Flowplussan Seinäjoen toimipisteessä.

Flowplussan Seinäjoella toimiva sähkömoottorihuolto tunnettiin vuoteen 20212 saakka nimellä JMJ Käämintä Oy. Flowplus Oy:n omistuksessa tämä perinteinen moottorihuolto on uudistunut, kehittynyt ja muuttunut samalla paljon aikaisempaa mobiilimmaksi. Huoltoja tehdään kyllä edelleen Flowplussan omissa tiloissa, mutta yhä suurempi osa huolloista, korjauksista ja asennuksista tapahtuu asiakkaiden luona.

– Kun marraskuussa yhdistämme toimintamme Seinäjoella saman katon alle Kaarantie 16:een, lisääntyvät meillä samanaikaisesti sekä osaaminen, henkilöresurssien määrä että myös liikkuvuus. Tästä konkreettinen esimerkki on, että aikaisemmin moottorihuollon käytössä olleen yhden auton sijaan autoja on marraskuusta lähtien käytössä neljä. Yhä useammin asiakkaidemme ei tarvitse toimittaa huollettavia laitteita meille, vaan me huollamme laitteen sujuvasti asiakkaidemme omissa tiloissa. Tämä on paljon vaivattomampaa ja nopeampaa asiakkaan kannalta, huomauttaa Flowplussan Etelä-Pohjanmaan liiketoimintapäällikkö Markus Paukkunen.

Sähkömoottori- ja pumppuhuoltojen, korjausten ja asennusten lisäksi Seinäjoen yksikkö tekee myös muun muassa puhallinhuoltoja ja asennuksia eri puolilla Suomea. Erityisosaamista yksikössä on myös hiukan harvinaisemmista rumpumoottoreista, joita käytetään tyypillisesti erilaisten kuljetushihnojen liikuttamisessa.

Uudet tilat, paremmat laitteet, lisää resursseja

Seinäjoen Kaarantie 16:een remontoitavat tilat ovat aikaisempaa paremmat sekä sähkömoottorien, pumppujen kuin puhaltimienkin huollon ja varastoinnin kannalta. Muutto tapahtuu marraskuussa 2021, mutta aivan lopullisesti vanhoista ja erillisistä tiloista luovutaan vasta vuoden lopussa. Marraskuusta alkaen huollettavat laitteet on kuitenkin syytä tuoda jo uuteen osoitteeseen.

– Ellei halua, että asentajamme käy huoltamassa laitteen asiakkaan omissa laitetiloissa, huomauttaa Paukkunen. Tällä hän viittaa kaikessa laitehuollossa viime vuosina tapahtuneeseen toimintatavan muutokseen, jossa asiakkaiden omissa tiloissa tehdään kaikki ne toimenpiteet, jotka voidaan.

– Asiakas voi keskittyä omaan ydintekemiseensä. Samalla me otamme entistä suuremman vastuun asiakkaiden laitteiden hyvinvoinnista ja toiminnasta, jatkaa Paukkunen.

Erikoislaitteet puhallinten huoltoon ja asennukseen

Seinäjoen yhdistetty yksikkö palvelee erityisesti Seinäjoen ympäristön virtauslaitteiden huolto- ja asennustarpeita. Yksikössä on myös puhaltimiin liittyvää erityisosaamista, jolle on kysyntää koko Suomessa.

– Meillä on useita todella taitavia huoltoasentajia, joiden taitoja hyödynnetään ympäri Suomen. Heillä on käytössään puhaltimien asennukseen ja linjaukseen liittyvät digitaaliset mitta- ja tasapainotuslaitteet, joilla voidaan mitata laitteiden erilaiset tärinät ja värinät. Vastaavia laitteita ei Suomessa kovin monella ole, painottaa Paukkunen.

Seinäjoen yksikön kautta ovat huoltojen lisäksi nopeasti saatavissa kaikki 350 kilowattia pienemmät uudet Lönne-sähkömoottorit. Lisäksi yksikkö toimittaa ja asentaa asiakkaille Flowdicator-seurantatyökaluja, joilla voidaan seurata sähkömoottorien ja pumppujen toimintaa mobiilisti 24/7.

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Flowplus-Seinäjoki: Sähkömoottori- ja pumppuhuolto samoihin tiloihin
close

Tilaa uutiskirjeemme!

Pidämme tietosi turvassa ja jaamme tiedon vain uutiskirjeen toiminnan kannalta oleellisille kolmansille osapuolille Lue tietosuojalausekkeemme.