Flowplus Oy laajenee Raumalle

Flowplus Oy laajenee Raumalle

21.09.2020

Flowplus Oy vahvistaa asemaansa teollisuuden sähkömoottorihuolloissa hankkimalla Quant Finland Oy:n sähkömoottorihuollon liiketoiminnan Rauman alueelta. (Flowplus Oy:n lehdistötiedote 21.9.2020)

Flowplus Oy:n on ostanut teollisuuden kunnossapitoyhtiö Quant Finland Oy:n Raumalla sijaitsevan sähkömoottorien huoltoon keskittyneen huoltokeskuksen. Siirtyvän liiketoiminnan mukana siirtyy myös kuusi henkilöstön edustajaa. Liiketoimintakauppa tarjoaa Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piipon mukaan hyvän pohjan lähteä kehittämään laiteteknistä huoltoa Länsi-Suomen alueella. Kaupan on määrä astua voimaan 1.10.2020.

– Flowplus Oy:n asiakaskunnan laajuus on jo nyt suuri. Kun mukaan otetaan usean paikkakunnan ja liiketoiminnan verkosto, tarjoaa Rauman alue yrityksen palvelujen laajentamiselle merkittäviä lisämahdollisuuksia. Uskomme, että voimme tarjota Flowplus-verkoston kautta selkeää lisäarvoa asiakaskokemukseen ja lähdemme innolla lanseeraamaan yhteistä palvelukonseptiamme Rauman henkilöstömme kanssa, kertoo Flowplus Oy:n varatoimitusjohtaja Petteri Särkiniemi.

– Olemme iloisia saadessamme Raumalle osaavan ja maineeltaan hyvän henkilöstön viemään alueellista kehitystämme voimallisesti eteenpäin. Nykyinen toimintamme Rauman alueen asiakkaidemme kanssa syvenee uudelle tasolle, painottaa toimitusjohtaja Piippo.

Liiketoimintajärjestelyllä ei ole vaikutusta henkilöstön asemaan ja yhteistyö Quant Finland Oy:n vakiintuneiden kumppaneiden kanssa jatkuu kaupan jälkeen entisellään.

Lisätiedot:
Flowplus Oy, toimitusjohtaja Jarmo Piippo, Flowplus Oy, puh. 0500 407 594
Flowplus Oy, varatoimitusjohtaja Petteri Särkiniemi, puh. 050 4670 320
Quant Finland Oy, Mika Puontila, puh. +46 72 718 5072
Quant Finland Oy, Ville Rintanen, puh. +358 50 577 2729

Flowplus Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimpien virtaustekniikan kunnossapitoyhtiöiden joukkoon. Flowplus Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 15,9 M€ ja henkilöstömäärä tällä hetkellä 150. Yrityksen strategiana ja kasvun moottorina ovat sekä orgaaninen että yrityskauppoihin perustuva kasvu. Paikallisuuden kehittämisen lisäksi tavoitteena on henkilöstön teknologisen osaamisen jatkuva kasvattaminen.

Quant AB (publ) on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja. Olemme jo yli 30 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään kunnossapidon koko potentiaalin. Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen. Kunnossapito on intohimomme, ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Quant toimii kansainvälisesti lähes 20 maassa ympäri maailmaa ja työllistää 2400 henkilöä. Emoyhtiö sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Flowplus Oy laajenee Raumalle