Flowplus Oy laajenee pääkaupunkiseudulle

Flowplus Oy laajenee pääkaupunkiseudulle

Flowplus Oy laajenee pääkaupunkiseudulle

19.01.2021

Flowplus Oy vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla hankkimalla Xylem Water Solutions Suomi Oy:n pumppuhuolto ja -vuokrausliiketoiminnan.

Flowplus Oy on hankkinut vesiteknologiayritys Xylem Water Solutions Suomi Oy:n Vantaalla sijaitsevat pumppujen huoltoon ja vuokraukseen liittyvät toiminnot. Liiketoiminnan mukana siirtyy Flowplussan palvelukseen kymmenen henkilöä ja toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa. Liiketoimintakauppa tarjoaa Flowplus Oy:lle hyvin toimivan kokonaisuuden, jonka kautta lähteä kehittämään yrityksen tarjoamia pumppuhuoltopalveluita pääkaupunkiseudulla sekä vuokraustoimintaa koko Suomen alueella. Kaupan on määrä astua voimaan 29.01.2021.

– Flowplussan yhteistyö Xylemin kanssa alkoi jo vuodesta 1990 ja on kehittynyt selkeän nousujohteisesti. Vuosien saatossa syventyneen yhteistyön kuluessa Flowplus onkin vakiinnuttanut vankan teknisen asiantuntemuksen ja palveluvalmiuden Xylemin tuotteille, kertoo maajohtaja Mikko Ojanen.

– Flowplussasta tulee Xylemin valtuutettu huoltopartneri 29.1.2021. Osana tätä prosessia uudet huolto- ja vuokraustoiminnot jatkavat toimintaansa Xylem-myyntiyhtiön nykyisissä huoltotiloissa Vantaalla. Muutos ei vaikuta tai aiheuta häiriötä palveluihin, jotka jatkuvat keskeytyksettä normaaliin tapaan. Asiakkaidemme käytössä ovat edelleenkin huollon ja vuokrauksen tutut ammattilaiset, jotka nyt vahvistavat Flowplussan koko Suomen kattavaa huoltoverkostoa, täsmentää huoltopäällikkö Kai Honkala.

– Olemme iloisia saadessamme pääkaupunkiseudulle maineeltaan osaavan ja asiakaspalveluhenkisen henkilöstön viemään alueellista kehitystämme voimallisesti eteenpäin. Flowplus Oy:n asiakaskunnan laajuus on jo nyt suuri. Kun mukaan otetaan usean paikkakunnan ja liiketoiminnan verkosto, tarjoaa pääkaupunkiseudun alue yrityksen palvelujen laajentamiselle merkittäviä lisämahdollisuuksia. Uskomme, että voimme tarjota Flowplus-verkoston kautta selkeää lisäarvoa asiakaskokemukseen ja lähdemme innolla lanseeraamaan yhteistä palvelukonseptiamme Vantaan henkilöstömme kanssa, kertoo Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo.

Liiketoimintajärjestelyllä ei ole vaikutusta henkilöstön asemaan.

Lisätiedot:
Flowplus Oy, toimitusjohtaja Jarmo Piippo, puh. 0500 407 594, jarmo.piippo@flowplus.fi

Xylem Water Solution Oy, maajohtaja, Mikko Ojanen, puh 040 5282 421, mikko.ojanen@xyleminc.com

Xylem Water Solution Oy, huoltopäällikkö, Kai Honkala, puh 040 5562 292, kai.honkala@xyleminc.com

Flowplus Oy
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Flowplus Oy laajenee pääkaupunkiseudulle