ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

Flowplus nyt myös Etelä-Karjalan alueella

15.08.2019

Flowplus Oy on avannut uuden toimipisteen Etelän-Karjalan alueelle. Toimipisteen avulla huolto- ja kunnossapitopalveluita voidaan tarjota paikallisesti ja olemaan nopeasti paikalla, kun apua tarvitaan.

Uusi toimipiste parantaa reagointikykyä

Valtavat teollisuuslaitokset tarvitsevat paljon henkilökuntaa ja osaamista, jotta ne saadaan pidettyä toimintakunnossa. Tehokas kunnossapito on avainasemassa toimintakunnon turvaamiseksi. Flowplus Oy tuo oman panoksensa tähän kokonaisuuteen avaamalla toimipisteen Imatralle teollisuuslaitosten läheisyyteen. Flowplus Oy:n tavoitteena on lisätä kapasiteettia nopeaan reagointiin. Imatran toimipiste tuo tarvittavaa reagointikykyä ja paikallisuutta vahvistamaan koko maanlaajuista toimintaa. 

Uusi työnjohtaja

Uuden toimipisteen avaamisen myötä on rekrytoitu myös henkilökuntaa. Työnjohtajana uudessa toimipisteessä aloittaa Tero Saarentaa, jolla on vankka kunnossapitoalan kokemus eri tehtävistä Etelä-Karjalan alueella. Tero tulee jatkossa olemaan tärkeä pala Flowplus-kokemusta alueella. Teron yhteystiedot löydätte yhteystiedoista.

Yhteystiedot Imatra

Flowplus nyt myös Etelä-Karjalan alueella