ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

Flowplus laajenee Varkauteen

19.09.2018

Flowplus Oy vahvistaa asemaansa teollisuuden huoltopalveluissa hankkimalla Pohjois-Savon Teollisuuspalvelu Oy:n liiketoiminnan

Flowplus Oy:n on ostanut teollisuuden kunnossapitopalveluihin erikoistuneen varkautelaisen Pohjois-SavonTeollisuuspalvelu Oy:n (P-Step) liiketoiminnan. P-Step on erikoistunut teollisuuden putkistojen hitsaukseen jasaneeraukseen. Flowplus Oy tarjoaa virtaustekniikan huolto- ja kunnossapitopalveluita niin kunnallisille toimijoille kuinisoille energia- ja teollisuuskonserneillekin.

P-Stepin liikevaihto oli 2017 noin 0,4 M€ ja henkilöstön määrä 3. Yhdeksällä paikkakunnalla toimivan Flowplus Oy:nliikevaihto vuonna 2017 oli 13,5 M€ ja henkilöstön määrä 100. Kuluvalle vuodelle tavoitellaan konsernissa yhteensä yli18 M€ liikevaihtoa. Kasvun moottoreina on sekä orgaaninen että yrityskauppoihin perustuva kasvu. Paikallisuudenkehittämisen, kuten toteutettu P-Stepin liiketoimintakauppa, lisäksi digitaalisten palveluiden kehitys on keskiössä.

”Flowplus Oy:n henkilökunnan monipuolisuus yhdistettynä virtausteknologian tuntemukseen tarjoaa P-Step palvelujenlaajentamiselle merkittävät lisämahdollisuudet Itä-Suomen alueella. Uskomme, että voimme tarjota Flowplus-verkostonkautta selkeää lisäarvoa asiakaskokemukseen ja lähdemme innolla lanseeraamaan yhteistä palvelukonseptiamme,kertoo P-Stepin/Flowplus Varkauden päällikkö Kari Mikkonen.”

”Olemme iloisia saadessamme P-Stepin kaltaisen hitsaustaitoisen osaajan Itä-Suomeen verkostoamme täydentämään.P-Stepin referenssit vakuuttivat yhtiön osaamisen olevan korkealla tasolla ja sille pohjalle on hyvä lähteä rakentamaanasiakaslupauksia yhdistetyillä voimilla, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.”

Järjestelyllä ei ole vaikutusta henkilöstön asemaan ja yhteistyötä vakiintuneiden kumppaneidemme kanssa jatketaantotuttuun tapaan yhteinen etu ensisijalla.

Lisätiedot:

Flowplus Oy, toimitusjohtaja Jarmo Piippo, Flowplus Oy, puh. 0500 407 594, email. jarmo.piippo@flowplus.fi

Flowplus Oy, liiketoimintapäällikkö Jani Tuliniemi, Flowplus Oy, puh. 050 5421 908, email: jani.tuliniemi@flowplus.fi

Flowplus Varkaus / P-Step, Kari Mikkonen, puh. 0440 940 873, email. kari.mikkonen@flowplus.fi

Flowplus laajenee Varkauteen