Flowbox on huollettavien laitteiden helppo palveluratkaisu

Flowbox on huollettavien laitteiden helppo palveluratkaisu

Flowbox on huollettavien laitteiden helppo palveluratkaisu

21.06.2022

Flowbox helpottaa asiakkaan toimintaa, kun laite kaipaa huoltoa tai kierrätystä.

Flowbox toimitetaan asiakkaan haluamaan pisteeseen, esimerkiksi asiakkaan varastolle tai korjaamolle. Asiakas voi helposti jättää huollettavat tai kierrätettävät laitteensa laatikkoon tai isommat laitteet laatikon läheisyyteen, josta Flowplus joko noutaa laitteet tai tilaa laitteille kuljetuksen. Asiakas täyttää lyhyen huoltosaatteen, jonka jälkeen Flowplus huolehtii laitteen eteenpäin.

Flowplussan yksikössä laitteet tarkastetaan laitteen kunnon ja asiakkaan antaman kuvauksen perusteella. Asiakas saa laitteen huollosta kustannusarvion aina ennen huollon aloittamista. Jos laite on käyttökelvoton, Flowplus kierrättää laitteen sovitusti tai toimittaa laitteen takaisin, jos asiakas haluaa itse kierrättää laitteen. Huollon rinnalle Flowplus voi tarjota asiakkaalle, käytetyn, takuun alaisen vaihtolaitteen, tai uuden vastaavan laitteen. Näin asiakas saa aina juuri hänelle soveltuvan parhaan vaihtoehdon kuhunkin tilanteeseen.

Asiakkaalla on mahdollisuus myös tehdä Flowplussan kanssa varastointi tai vaihtolaitesopimus, jossa asiakkaan laitekanta auditoidaan ja varastoa lähdetään kehittämään asiakkaan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi pienentämään sidottua pääomaa tai laajentamaan kattavuutta tuotantolaitoksen käytettävyyden parantamiseksi. Samalla voidaan hyödyntää Flowplussan varastoja sekä toimittajien kaupintavarastoja. Yhteistyötä voidaan laajentaa aina kokonaisvaltaiseen laitteiden elinkaaren hallintaan saakka.

Konseptilla tuodaan asiakkaille helposti saataville laajat palvelut, sekä varmistetaan että käyttökelpoisia laitteita ei laiteta romuksi, näin säästetään sekä rahaa että luontoa. Sama Flowbox voi palvella myös useita asiakkaita esimerkiksi yhteisellä teollisuusalueella. Monipuolinen teknologinen osaamisemme varmistaa, että voit hyödyntää yhtä kumppania laajemmin, me huollamme moottorit, pumput, venttiilit, kompressorit, puhaltimet ja monet muut pyörivät laitteet.

Ota yhteyttä >>

Flowplus Oy
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Flowbox on huollettavien laitteiden helppo palveluratkaisu
close

Tilaa uutiskirjeemme!

Pidämme tietosi turvassa ja jaamme tiedon vain uutiskirjeen toiminnan kannalta oleellisille kolmansille osapuolille Lue tietosuojalausekkeemme.